Ondernemende partner voor aannemers en corporaties

Professionals in de bouw zoals aannemers, klusbedrijven, woningcorporaties en facilitair managers kunnen aan op een probleemloze productie volgens planning. Seriematige opdrachten of unieke stuks, eenmalig of een langlopend project: onze vakmensen zorgen ervoor dat u op uw beurt kwaliteit kunt afleveren bij uw eigen klanten. Dat besef, dat de keten altijd doorloopt, zit diep verankerd in de manier waarop we werken.

Om die reden gaat bijvoorbeeld het hek niet om vijf uur ‘s middags dicht, maar kunt u als aannemer of klusbedrijf ’s avonds uw kozijnen,deuren, trappen en andere orders afhalen. Een service waardoor u uw waardevolle uren overdag op het werk kunt maken.

In de woning- of utiliteitsbouw is vaak sprake van een groter bouwteam. Vanzelfsprekend werken wij uitstekend samen met de verschillende disciplines. Zo kunt u ons  rechtstreeks in contact brengen met de architect, bouwmeester of uitvoerder. Want korte lijnen dragen bij aan een beter resultaat. Uiteraard kunnen verantwoordingsstructuren en financiële stromen nog steeds geheel volgens uw wensen worden ingericht.