Particuliere opdrachtgevers krijgen professionele begeleiding

Verrotte kozijnen of deuren? Het renoveren van oude versieringen? Sierlijke carports, vlonders en pergola’s? Fraaie tuinhuizen, dierverblijven of een chic poolhouse bij uw zwembad? Als particulier kunt u rechtstreeks bij onze timmerfabriek bestellen. Op die manier overlegt u één-op-één met de mensen die het ook voor u gaan maken. U krijgt dus ook direct suggesties over mogelijke alternatieven.

Wij maken het niet alleen, maar kunnen u ook van dienst zijn bij het plaatsen. Als u bijvoorbeeld een handige doe-het-zelver bent, dan leveren wij u een kant-en-klaarpakket aan waarmee u zo aan de slag kunt. Kiest u voor het gemak en de garantie van laten plaatsen, dan bereidt ons montageteam zoveel mogelijk voor om de montage ter plaatse vlot en efficiënt te laten verlopen. Zodat u bijvoorbeeld snel wind- en waterdicht bent. Bij constructieopdrachten werken we nauw samen met de vele aannemers die we tot onze relaties mogen rekenen.

Als particulier is bouwen niet uw dagelijks werk. Daarom kunt u van ons extra zorg en aandacht verwachten. Zo komen we bij u thuis inmeten, adviseren wij u over de verschillende materialen en geven we goede onderhoudsadviezen. Kiest u ervoor om in eigen beheer een heel huis te bouwen, het zogeheten particulier opdrachtgeverschap, dan kunt u ons als adviseur inschakelen. U heeft dan het scherpe oog van de objectieve vakman aan uw zijde.